Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Online Contact Days Customs Attachés 2021

Datum:

Na de succesvolle contactdagen met de douaneattachés van de voorgaande jaren organiseren de Algemene Administratie van de Douane & Accijnzen en de Belgische Kamers van Koophandel een nieuwe online editie.

Op 15 en 16 december 2021 krijgen bedrijven die handel (willen) drijven met Brazilië, China, India, Indonesië, Rusland, Singapore, Thailand en Vietnam de gelegenheid om in een vertrouwelijk en persoonlijk online gesprek hun douanegerelateerde vragen en import- of exportplannen bespreken met onze vijf douaneattachés.

Bedrijven kunnen hier onder meer raad krijgen welke oplossingen er zijn om de douaneformaliteiten van hun zendingen naar deze landen zo vlot mogelijk te laten verlopen en welke documenten of certificaten ze hiervoor moeten voorleggen.

Vanaf nu kan uw bedrijf afspraken vastleggen met een of meerdere douaneattachés door u via deze link kosteloos te registreren op het Conversation Starter platform. Tijdens een kort gesprek kan u dan zelf ontdekken wat de douaneattachés voor uw bedrijf kunnen betekenen!