Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 56 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 56 resultaten

Groene autofiscaliteit - circulaires

Om de vergroening van ons bedrijfswagenpark te versnellen werd de autofiscaliteit herwerkt.  Raadpleeg de circulaires voor meer info:

Groene autofiscaliteit

Om de vergroening van ons bedrijfswagenpark te versnellen werd de autofiscaliteit herwerkt.   Thuislaadstations voor elektrische wagens

Rechtzetting onterechte toekenning van een belastingvermindering voor een handicap of invaliditeit

Personen met een handicap of invaliditeit hebben, in bepaalde gevallen, recht op een belastingvoordeel. De gegevens gelinkt aan dat voordeel zijn vooraf ingevuld in MyMinfin (Tax-on-web) en in het voorstel van vereenvoudigde aangifte.

Coronavirus – verlenging en nieuwe ondersteuningsmaatregelen

Deze verlengde en nieuwe maatregelen zullen binnenkort in het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd en zullen in afwachting daarvan reeds worden toegepast. Maatregelen die uitgebreid of verlengd worden 1. Vrijstelling coronapremies nog tot eind 2021

Uitleg over de nieuwe fiscale maatregelen

Wat betekenen de nieuwe fiscale maatregelen uit de programmawet voor u, de burger of de ondernemer. U leest er alles over, bondig en verstaanbaar uitgelegd op de pagina's van de programmawet.

Aanvraag tot vrijstelling voor toekomstige beroepsverliezen (‘carry-back’)

Aanvraag tot vrijstelling voor toekomstige beroepsverliezen (‘carry-back’) In het geval van verliezen in 2020 ten gevolge van de coronacrisis kunnen winsten of baten uit 2019 vrijgesteld worden ten belope van het bedrag van die verliezen.

Dubbelbelastingverdrag België- Luxemburg : akkoord tussen bevoegde autoriteiten over thuiswerk verricht gedurende de Covid-19 gezondheidscrisis

De bevoegde autoriteiten van België en Luxemburg hebben op 19 mei 2020 een akkoord gesloten dat duidelijkheid verschaft over de situatie van de grensarbeiders in de context van de Covid-19 gezondheidscrisis.

Awards 'Fit For the Future': stem Fisconetplus naar de overwinning!

Op 20 en 21 november 2019 neemt de FOD Financiën opnieuw deel aan Forum For the Future, (hyperlink) de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor boekhouders en fiscalisten.

[OPGELOST] E-services ontoegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Door een probleem bij Bosa (FOD Beleid en Ondersteuning) zijn de e-services van de FOD Financiën momenteel niet toegankelijk voor houders van een niet-Belgische Europese identiteitskaart.

Tip Fisconetplus: hoe op de hoogte blijven van nieuw inhoud of van wijzigingen op Fisconetplus?

Met de toegang tot de publicaties en de recente wijzigingen kunt u voor uzelf via Fisconetplus de opvolging van alle documentatie organiseren. Via de recente wijzigingen of via specifieke waarschuwingen blijft u permanent op de hoogte van de nieuwigheden gepubliceerd op Fisconetplus.

Pagina's