Opgelet: wij ontvangen u voortaan alleen op afspraak in al onze kantoren

Actueel

rss Abonneren op Actueel

Er zijn 259 resultaten gevonden op basis van uw zoekgegevens

1-10 van 259 resultaten

OPGELOST - E-DEPO FAILLISSEMENTEN MOMENTEEL ONBESCHIKBAAR

Door een technisch probleem is de applicatie e-DEPO Faillissementen tijdelijk niet beschikbaar. Onze diensten zullen er alles aan doen om de situatie zo snel mogelijk te herstellen. We verontschuldigen ons voor het ongemak.

[OPGELOST] E-SERVICES ONBESCHIKBAAR

Alle e-services zijn momenteel onbeschikbaar.

FISCONETplus : Actualisatie documentatiemap Cryptogeld

Berichten over de bitcoin verschijnen dagelijks in het nieuws. Koersstijgingen en -dalingen van deze populaire cryptomunt volgen elkaar in hoog tempo op. Ook de berichtgeving over andere cryptomunten staat niet stil.

Nieuwe documentatiemap: Blockchain

FISCONETplus stelt graag aan u voor: de nieuwe documentatiemap ‘blockchain’.

Fisconetplus - Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde in het Duits

Wij zijn blij u te kunnen informeren dat een nieuwe officieuze coördinatie van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde in het Duits werd gepubliceerd, bijgewerkt tot en met de wet van 11.02.2019  - Wet houdende fiscale, fraudebestrijdende, financiële alsook diverse bepalingen (B.S

[OPGELOST] Fisconetplus – Technische problemen in de wetboeken en recente publicaties

Door een technisch probleem zijn er momenteel storingen in de weergave van de wetboeken en de recente publicaties. Onze teams zoeken samen met ICT naar een snelle oplossing om de weergave van deze pagina’s terug in orde te brengen.

Nieuwe documentatiemap: Elektronische handel

Fisconetplus stelt graag aan u voor: de nieuwe documentatiemap ‘elektronische handel’.  Door de COVID-19-crisis boomt de e-commerce als nooit tevoren.  De handel via

IT-onderhoud: e-DEPO niet beschikbaar deze vrijdag, 4 september tussen 8:30 uur en 13 uur

Door een een IT-onderhoud, zal de applicatie e-DEPO aanstaande vrijdag 4 september tussen 8.30 uur en 13.00 uur niet beschikbaar zijn. Dank u voor uw begrip.

E-services: mogelijke storingen vanavond tussen 22 uur en 23 uur

Door een dringend IT-onderhoud kunnen de e-services van de FOD Financiën storingen ondervinden vanavond tussen 22 uur en 23 uur.   Bedankt voor uw begrip.

IT-onderhoud: de e-services van de Douane niet beschikbaar vanaf vrijdag 22 mei om 22 uur tot zondag 24 mei om 22 uur

Door een IT-onderhoud zullen de e-services van de Douane niet beschikbaar zijn vanaf vrijdag 22 mei om 22 uur tot zondag 24 mei om 22 uur. Sommige functies in MyMinfin zullen ook niet beschikbaar zijn. Wij danken u voor uw begrip.

Pagina's